X
Back to the top

over ons

Harmofact Productions is in 2014 opgericht als geluidsstudio. Een studio waar de kwaliteit van het eindproduct op de eerste plaats staat. Van carnavalsliedje tot popsong. We hebben alles in huis om er een HIT van te maken.

Naast opnames kunnen we ook de arrangementen verzorgen voor het muziekstuk. Dus is het een geheel nog niet bestaand nummer, dan kan alles aan instrumenten volledig opgebouwd worden tot een volwaardige song.

Dit kan resulteren in een backing (om vervolgens te voorzien van zangpartijen) of een basis (guide) om vervolgens zowel muziekinstrumenten als zangpartijen op te nemen.

Deze backing (ook wel orkestband genoemd) kan gemaakt worden m.b.v. gesamplede instrumenten, maar het is ook mogelijk om elk instrument separaat op te nemen. We beschikken over een groot netwerk van professionele muzikanten dat ingezet kan worden om de meest uiteenlopende genres te voorzien van echte instrumenten.

Naast het verzorgen van muziek is het ook mogelijk om een voice-over op te laten nemen. Dit kan dan vervolgens gemonteerd worden onder een film of als audiotrack gebruikt worden voor broadcasting.

Ben je nieuwsgierig of heb je concrete idee├źn die je verder wilt uitwerken, neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.